Anlita en duktig målare i Stockholm

Anlita en målare i Stockholm när du behöver åtgärda något inom tapetsering eller måleri. Målare har erfarenhet och är kunniga i hur man renoverar på bästa sätt.

Said balanserade tallriken i ena handen och rödvinet i andra handen. Äntligen var det fredag, han skulle njuta. Arbetsveckan hade varit hektisk, det var knappt han hade hunnit med sin tax. Tur att hans syster bodde nära så hon kunde ta hand om Baxter.

Det var den sötaste lilla tax som fanns, hans Baxter. Han såg sig om, var någonstans var hunden nu? Plötsligt snavade han över något så att tallriken höll på att flyga ur handen. Samtidigt som ett igenkännande gny ljöd i hallen kände han hur hans vinglas fick stora vågor rödvin att svalla över glasets kant. Said fick genast dåligt samvete eftersom han råkat trampa på Baxter.

Målare åtgärdar när det behövs

Said lyckades stabilisera vinglaset och lokalisera Baxter. Baxter gav honom en blick som sa ”se dig för”. Plötsligt insåg Said att väggen hade fått en rejäl fläck av rödvin. Åh nej. Det var inte alls länge sedan han hade anlitat målare som gjort om hallen. Varför kunde inte Baxter ligga i sin hundkorg?

Det var bara att ringa samma målerifirma i Stockholm igen och be dem göra om jobbet på den väggen. Undrar om rödvin någonsin går bort på väggar, funderade Said. Annars fick han väl köpa en spegel och hänga där istället. Det han själv skulle göra var att definitivt att träna Baxter att ligga i hundkorgen och inte i hallen.

13 Feb 2023