Om bloggen

Firmanbloggar är en sajt riktad till svenska företagare som vill hjälpa sitt företag att bli bättre, inte bara genom att sälja mer utan att bygga en hållbar verksamhet där medarbetarna trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi bjuder på tips och råd på områden som karriärutveckling, coachning, rekrytering och arbetsmiljö som hjälper dig att driva en verksamhet som verkligen fungerar långsiktigt.

Blir det en dag dags att sälja din firma kan du läsa vår guide om att sälja företag och hur du på olika sätt kan avyttra företaget och låta det leva vidare i någon annans regi.

I bloggen bjuder vi även på olika artiklar om företagande i Sverige som ger dig viktiga nyheter inom företagsutveckling, marknadsföring och annat som kan vara användbart för dig som driver företag.

Vår målsättning är att bli en viktig källa till kunskap för företagare som vill bygga framtidens företagskultur där både resultat och välmående räknas. Bli en del av en positiv förändring du också och utveckla din verksamhet i en riktning som håller för framtiden!