Äntligen har du hittat en perfekt replokal i Stockholm!

Bandet som ni startade i högstadiet har hunnit växa till sig, så även ni. Ni får spelningar och gig om vartannat men behöver någonstans att öva på. Ni behöver skaffa en replokal i Stockholm.

Ända sedan åren på högstadiet, när ni först startade ert band, så har ni övat och repat nere i basistens föräldrars källare. Det är absolut inte så att föräldrarna har klagat, verkligen inte. Men det börjar bli lite bökigt eftersom ni alla har blivit vuxna och flyttat hemifrån.

Ni skulle behöva ha ett ställe som bara är ert. Ett ställe där ni får plats med alla saker och instrument som behövs. Ni skulle även vilja börja med lite inspelning och kanske släppa ett album med er musik framöver. Ni behöver leta reda på nåt ställe där ni kan hyra replokal i Stockholm.

En egen replokal - det är drömmen

Genom en bekants föräldrar får du reda på var du kan vända dig någonstans för att hyra en replokal. Både du och resten av bandet är helt sålda redan efter det första besöket. Det här kommer bli helt perfekt för er.

Det är stort och ligger så pass bra till att ni alla kan ta er en enkel promenad för att ta er dit. Visst, det kostar ju en slant i jämförelse med kompisens föräldrars gamla källare. Men ni alla har betalande jobb och ni väljer själva vad ni lägger era pengar på. Det här kommer bli så bra.

20 Aug 2021