Återfå leendet med tandimplantat i Stockholm

Om en olycka sker, man blir sjuk eller sköter tänderna dåligt, och tandlossning är ett faktum, finns hjälp att få. Skaffa tandimplantat i Stockholm som håller.

Plötsligt är olyckan framme. Du är festens höjdpunkt och börjar bli riktigt rund under fötterna. Du bestämmer dig för att göra en elegant entré ned till dansgolvets centrum och sätter dig grensle över trappräcket. Vad du i tanken föreställt dig skulle bli en smidig transport nedåt visar sig bli en livsfarlig åktur utåt. Trappräcket är nyoljat och du glider i raketfart och faller huvudstupa ned på golvet. När du till slut återfinner medvetandet möts du av synen av en blodad tand.

Oavsett om du varit med om en trappräcksolycka eller helt enkelt misskött dina tänder och således förlorat en tand, finns det hjälp att få. Stockholm kryllar av duktiga tandläkare som kan hjälpa dig sätta i ett så kallat tandimplantat. Ett tandimplantat växer ihop med dina egna tänder och kan inte urskiljas med blotta ögat.

Tandimplantat - en väl beprövad metod

Tandimplantat är en svensk uppfinning och ger tillbaka tandradens estetik och tuggförmåga. Det är en välbeprövad metod och utförs i flera steg för att undvika infektion. Processen påbörjas med att en titanskruv opereras in i käkbenet. Därefter tillverkas en ny tand som sätts fast i titanskruven. Du har nu en tand som kommer att hålla livet ut.

Ett tandimplantat i Stockholm är inte gratis men är således en investering i din hälsa och något som kommer att hålla livet ut, så länge du tar hand om det.

1 Aug 2022