Boka safari i Tanzania

Kanske har det blivit för många resor till samma plats, eller så lockar det exotiska. Då kan en safari i Tanzania vara det som passar som handen i handsken.

Visst var det härligt att åka till Mallorca varje år, men nu hade Emma börjat tycka att det vore kul att göra något annat för en gångs skull. Efter middagen, när Sven slog sig ner för att titta på fotboll, tog hon fram sin mobiltelefon och började söka efter lite mer exotiska resor. Något roligt och annorlunda. Något som de aldrig hade gjort förut.

Det tog bara några minuter så hade hon trillat in på en site där man beskrev olika resmål som stack ut från det vanliga. Där fanns resor för de mer våghalsiga, de som ville utföra någon sport och resor som hon tyckte kunde passa henne och maken. Som en safari i ett exotiskt och spännande land till exempel.

Safari i Tanzania

När det blev paus i fotbollsmatchen hade Emma förberett en liten kvällsmacka med te samt information gällande safari i Tanzania. Och det tog inte många sekunder innan Sven sa ja. Tydligen hade han också börjat känna att det vore kul att prova på något nytt. Och att få se exotiska djur i ett varmt klimat kändes extra spännande och trevligt.

Då andra halvleken drog igång i fotbollsmatchen var Emma i full gång med att boka resan. Här skulle det inte vilas på några lagar och dessutom kändes allt rätt. Nu gällde det bara att fundera över klädvalet på resan.

11 Apr 2023