Brandlarm – en trygghet för hyresgästerna i Stockholm

Det är viktigt att larma brandkår snabbt vid brand. Att installera brandlarm i Stockholm är en trygghet för privatpersoner, föreningar och för företagare.

Kent kände sig tillfreds när hyresfastigheten var färdigrenoverad. Huset hade brandskydd i form av isolering. Därför återstod nu bara att skaffa ett brandlarm så att hans nya hyresgäster kunde känna sig trygga när de åkte bort, och ännu viktigare, att de kunde sova utan att känna oro för att en brand skulle bryta ut och sprida sig i hyreshuset.

Då han hade väldigt lite kunskap om just detta beslutade han sig för att lägga ut jobbet så att flera företag kunde lämna in en offert. Då kunde han enklare välja med kunskap om både larmets kvalitet och kostnad. Sedan var det bara att vänta på responsen.

Förvånad över ett smart brandlarm i Stockholm

Om han hade varit orolig för att svaren skulle utebli hade han fel. Det ramlade in offerter. Men det var särskilt ett larm som stack ut. Det var nämligen kopplat så att det kom direkt till hans mobil. Med den smarta lösningen kunde han få informationen oavsett var han befann sig.

Valet var enkelt och han köpte in tjänsten från en firma som arbetade med brandlarm i Stockholm. Inte bara kunde han lokalisera branden när larmet kom. Det synes på mobilen. Informationen vid brand gick direkt till en larmportal där han förprogrammerat vart larmet skulle gå först. Han kunde aldrig tänka sig att det kunde finnas ett tryggare brandlarm för hans kommande hyresgäster.

8 Apr 2022