Bussresa som tar dig genom Europa

Vill du ut på upptäcktsfärd genom Europas vägar? En bussresa kan ta dig till olika destinationer i Europa. Du får se mer längs vägen än om du tar flyget.

Natta var så trött på sitt liv, hon satt verkligen fast i ekorrhjulet och avskydde det. När hon väl hade semester, då spenderade hon den med att vila upp sig i sitt hem. Någonstans var hon tvungen att bryta det. Hon hade en ständig ångest av att livet bara rann iväg, plötsligt gick det ett år och allt hon hade gjort var att jobba. Nu var det dags för en ändring.

För en som Natta med stort kontrollbehov, var det otroligt svårt att låta någon annan styra ratten. Men nu skulle hon göra det, hon bokade sin första resa och gjorde det genom en bussresa. En bussresa som skulle leda ut från Sverige och in i något annat land i Europa, hur galet låter inte det?

Välplanerad bussresa i Europa

Trots att Natta var ett otroligt kontrollfreak, så var det ändå skönt att kunna välja färdiga paket, där allting redan var planerat. Semestern var ju till för att hon skulle kunna slappna av, vara i nuet och se det vackra världen har att erbjuda.

Den chansen fick hon verkligen när hon valde att boka en bussresa i Europa. Med alla dess olika slutdestinationer var det inte helt självklart var hon skulle gå av. Det fanns så många olika ställen hon ville se och uppleva på resan.

13 Feb 2023