Catering i Växjö ordnade tilltugg

Istället för att stressa med tilltugg till gästerna finns ett bättre alternativ. Man kan beställa mat catering hos den firma i Växjö som fått så bra rykte.

Catarina hade bråda dagar med att arrangera den releasefest som hon och kompisen Lisa skulle ha tillsammans. De skulle båda ge ut en bok senare i veckan så förutom att hon kände sig stressad var hon galet nervös. Det skulle bli första gången hennes alster fanns hos bokhandlarna runt om i landet.

Trots att hon hade mycket att göra hade hon tagit på sig allt runt releasefesten. Lisa var på en jobbresa i Borås och skulle inte komma hem till Växjö förrän sent kvällen innan det var dags. Förutom boka lokal och iordningställa den skulle Catarina även fixa lite tilltugg till gästerna efter själva frågestunden.

Catering blev den perfekta lösningen

Nu var hon på väg att träffa sin mamma som propsat på att de skulle ta en fika. Catarina hade inte tid men visste att mamman inte skulle ge med sig och hittade henne tillsammans med en kvinna. Det visade sig att Lena, som hon hette, arbetade på högskolerestauranger där de hade middagar, men hon anordnade även catering i Växjö.

På bordet låg deras meny med snittar och efter bara en titt vattnades det i munnen. Tunnbrödssnittar fanns med getostkräm, skagenröra, rökt skinka och en massa annat gott. Lena rekommenderade en med rökt lax och en vegetarisk med svamp. Det lät gudomligt och Catarina beställde med det samma. Tänk, nu var ännu en sak ordnad och hon tackade mamman med en stor varm kram.

23 Jan 2023