Enklare med biltvätt i Göteborg

Många tycker att det är meditativt att tvätta bilen, men långt ifrån alla. Flertalet väljer idag en betydligt enklare väg. Att anlita biltvätt i Göteborg.

Bilen var så smutsigt att man inte längre kunde säga vilken färg den hade. Kerstin hade försökt få Anton att ge med sig och låta henne tvätta bilen. Men där blev det blank nej. Det var hans jobb. Eller rättare sagt bilen var hans pärla som ingen annan fick komma i närheten av med en svamp.

Nu hade det dock blivit ett problem och Kerstin övervägde att trots allt ta den till en biltvätt mot hans vilja. En morgon när hon kommit ut hade någon skrivit “tvätta bilen” på den smutsiga rutan. Pinsamt, minst sagt. Hon började leta efter en biltvätt i Göteborg.

Proffsig biltvätt i Göteborg

Kerstin hade kommit på ett sätt att komma runt makens idéer. Om hon lämnade in bilen på en firma som tvättade den för hand skulle han inte kunna opponera sig. För inte kunde han påstå att han var bättre än dom.

Hon bestämde sig för att gå all-in och bokade något som biltvätten kallade för rekonditionering. Det innebar att bilen blev tvättad både in- och utvändigt. Dessutom kemtvättades alla säten.

Kerstin hann både lämna och hämta bilen medan maken arbetade. Därför märkte han inget förrän följande dag när han skulle köra barnen på träning. Effekten blev oväntad. Han kom med en bukett röda rosor och ett litet paket. Han sa bara tack och kramade henne länge.

21 Apr 2022