Enklaste lösningen är att hyra mark i Stockholm

Om du behöver expandera ditt företag i Stockholm under en period är den enklaste och tryggaste lösningen att hyra inhägnad mark som är klar att användas.

Kanske drömmer du om att hitta ett område för att ställa upp arbetsbodar eller parkera maskiner och bilar. Ett område där det är aktivitet och där det finns bevakning. Helst skulle det också finnas tillgång till el och vatten. Vägarna skulle vara lättframkomliga även vintertid och det skulle inte vara för långt från stan.

Det låter som en utopi men på 20 minuters avstånd från Stockholms City finns alla de sakerna. Den största fördelen är kanske att du inte behöver köpa utan kan hyra en tomt på området. Ytorna är tillgängliga för kortare eller längre perioder. Du kan tryggt ställa upp lagertält och låsa om det du förvarar.

Det finns många fördelar med att hyra mark

Området där du kan hyra mark i Stockholm är inhägnat och bevakas dygnet runt av kameror, väktare och hundar. Allt är anpassat för att göra din verksamhet så smidig som möjlig. Du får tillgång till ett servicecenter där du bland annat kan hyra hjullastare och mindre kranbil. Behöver du tillfällig hjälp med lastning eller lossning kan du beställa det.

Snöröjning av till- och påfartsvägar och underhåll av området är löst, du behöver inte oroa dig för framkomligheten. Om det låter som en dröm som gått i uppfyllelse är det bara att fylla i ett intresseformulär. Kanske just din tomt inte är ledig idag men det blir alltid nya tomter lediga.

Hitta mer information om att hyra mark på denna sida: https://hyramark.se/ 

10 Jun 2023