Få hjälp med fastighetsförvaltning av ditt hus i Stockholm

Som ägare till en fastighet, exempelvis en lägenhetsbyggnad, kan det vara skönt att ha någon som hjälper till med allt det praktiska. Anlita en firma för fastighetsförvaltning i Stockholm.

Nyligen har ni blivit ägare till en fastighet i Stockholm. Ni fick den av en äldre släkting som inte längre kände att hen kunde ta hand om den själv. Det är ett lägenhetshus med sex lägenheter i varje port. Huset har två portar vilket gör att det blir sammanlagt tolv lägenheter. Ni kommer alltså att vara hyresvärdar åt dessa boende och behöver ta hand om fastigheten på bästa sätt. Tidigare fanns det ingen fastighetsförvaltare till huset då er släkting skötte allt sådant på egen hand. Nu känner ni dock att det behövs någon som har hand om fastighetsförvaltningen.

Fastighetsförvaltaren tar hand om allt det praktiska kring huset

Den personen ska ta hand om att det praktiska som har med fastigheten att göra. Som fastighetsförvaltare kan man få ta hand om både det ekonomiska såväl som allt som behöver skötas för att huset ska vara i gott skick. Ni har inte själva tiden att lägga ned på förvaltningen av huset utan behöver en utomstående. Ni anställer en person som får ha hand om hela den biten. Hen får rapportera saker och ting som sker till er som fastighetsägare. I övrigt har hen fria händer att sköta huset så som hen anser bäst. Det viktigaste är att hyresgästerna trivs och att huset fortsätter vara i gott skick. Läs mer om fastighetsförvaltning på denna sajt: fastighetsförvaltningstockholm.se

7 Feb 2022