Få mer pengar för lägenheten i Stockholm genom en lägenhetsrenovering

Lägenheter i Stockholm går redan för mycket pengar vid en försäljning. Genom att låta göra en lägenhetsrenovering kan du tjäna ännu mer när du säljer.

Lägenheter i Stockholm är eftertraktade, och de stiger generellt i pris ganska snabbt. Det finns alltså mycket pengar att tjäna vid en vidareförsäljning. En renovering är något som kan öka priset ytterligare.

Har du haft turen att få tag i en lägenhet i stan som du nu bott i ett tag, men bestämt dig för att flytta ifrån? Då kan du redan göra antagandet att du kommer att få ut mer för den än vad du gav. Har du inte gjort någon renovering under de åren du bott där kan det vara hög tid att göra det innan du lägger ut lägenheten till försäljning.

Lägenhetsrenovering behöver varken bli dyrt eller krångligt

Kanske tänker du att det kommer att bli så dyrt att göra en lägenhetsrenovering i Stockholm att det kommer att gå jämnt upp, att du alltså inte kommer att vinna någonting på det och att det bara innebär en massa krångel. Så behöver det dock inte vara. Med hjälp av ett prisvärt företag och med rotavdrag behöver det inte bli så dyrt som du tror.

Du behöver inte nödvändigtvis göra en helrenovering. Ofta kan det räcka med att man fokuserar på vissa delar av lägenheten för att den omedelbart ska få ett fräschare utseende som lockar köpare. En renovering av badrum och kök och en golvslipning kan räcka långt.

22 May 2022