Flytten i Vasastan blir enkel med flyttfirma

Om man ska flytta i Vasastan så gör man klokt i att anlita en flyttfirma. Då är man säker på att jobbet blir bra gjort till minsta möjliga egen ansträngning.

Janne skulle flytta från lägenheten i Vasastan. Han hade för länge sedan passerat stadiet när man kunde be sina vänner om hjälp med flytten, med öl och pizza som ersättning. Han funderade ett tag på att hyra en liten lastbil och ta sin bror till hjälp med flytten. Fast varken han eller brodern hade rätt körkort för det.

Ju mer han tänkte på det desto mer insåg han att det nog skulle vara bäst att anlita en flyttfirma. Sagt och gjort. Han hittade enkelt en flyttfirma i Vasastan som verkade bra och tillförlitlig. De var trevliga att snacka med och kom med en del goda råd inför flytten.

Låna flyttkartonger av din flyttfirma

Han fick låna flyttkartonger utan extra kostnad av flyttfirman. Det var stabila och bra saker. I enlighet med firmans råd så försökte han att undvika att packa lådorna alltför tungt. Man kunde bottna med böcker i lådorna och sen packa lite lättare och ömtåligare saker ovanpå. Då gick alla lådor enkelt att lyfta.

Sen var det också ett bra tips att märka lådorna med vad de innehöll. Han delade upp arbetet med att packa på lite olika dagar och var förvånad över hur pass enkelt det gick. Snart återstod bara för flyttfirman att komma och flytta hans saker till den nya lägenheten. Han kunde knappt vänta längre.

22 Jun 2022