Golvslipning i Stockholm innebär inte bara att slipa golv

Golvslipning i Stockholm har dels att göra med hur ditt golv kommer se ut efter det har blivit slipat, dels med hur det kommer att bli behandlat efteråt.

Att lacka ett golv efter det blivit slipat är ett av de riktigt bra alternativen till behandling efteråt. Det är ett bra sätt att skydda golvet från att bli repigt och slitas ner för fort. Det finns flera olika sorters lack som gör att det blir antingen ljusare eller lite mörkare. Gillar du inte lack finns det andra vägar.

Ett snyggt slipat golv som ligger i ett rum där det inte är så stort slitage kan helt enkelt behållas som det är. Då får du vara flitig med att tvätta det ofta. Gärna med någon form av såpa. Det kommer ge rummet ett mjukt och behagligt intryck. Upplevelsen av den slipade ytan blir mer intensiv.

Golvslipning i Stockholm görs av professionella yrkesarbetare

Innan du anlitar någon vill du förstås veta vad det är för pris på golvslipning i Stockholm. Då behöver du först ta reda på hur stora golvytor du vill ha slipade. Varje rum får på så sätt ett eget pris. Ett pris för själva slipningen, sedan tillkommer det en liten peng beroende på vilken efterbehandling du vill ha.

Det är helt okej att beställa olika efterbehandlingar till olika rum. Det handlar ju både om vilket slags slitage det är samt vad du använder rummet till. Vilja du inte lacka ett golv kan det ju alltid oljas in.

26 Feb 2023