Har den gjort sitt kan du skrota bilen i Stockholm

Har gamla Bettan gjort sitt? Är det dags för henne att vandra vidare till skroten istället? I Stockholm tar de gratis emot bilen och skrotar den på rätt sätt.

Det finns olika anledningar till varför en bil blir okörbar. En del är bara alldeles för gamla men har ett långt förflutet av att vara en trogen bil. Då är det onödigt att låta den stå kvar hemma och ta plats. Man kan ha den kvar, men dels tar den plats och delar av bilen kan komma till nytta för någon annan.

Men det är inte bara gamla bilar som hamnar hos skroten, utan även nyare bilar gör det. Det kan vara en olycka man är med i där bilen inte längre kommer att kunna köras. Visst svider det att lämna en nyare bil till skroten. Men en okörbar bil är en okörbar bil, och de tas bäst hand om på just skroten.

Enkelt att skrota bilen i Stockholm

Har man en bil som inte går att köra, så kan det kännas lite knepigt att få den till skroten. Det behöver inte vara svårt att skrota bilen i Stockholm. Det finns skrotar där som kan komma och hämta upp din bil.

Det kostar inte heller dig några pengar att skrota bilen, om den är komplett. Har ni tagit ut delar så kan det komma att kosta lite. Skroten tar hand om alla delarna på ett miljövänligt sätt. Farliga vätskor för sig, metall för sig och även saker som kan återanvändas för sig. Läs mer om var du kan skrota bilen smidigt och billigt här: skrotabilenstockholm.eu 

21 Aug 2022