Har du blivit med skrothög?

Har du börjat skämmas över din trädgård på grund av allt skrot som du har samlat på dig där? Då är det dags att göra någonting åt det. Det kommer du, din plånbok och även miljön att tjäna på.

Det är inte ovanligt att skrot samlas på hög i villaträdgården, på bakgården eller i garaget. Först är det bara en sak. Något man ska slänga när tid finns. Eller som man tänker att man kanske kommer få användning av någon gång. Då sparar man det. Sen kommer en till grej. Och så ytterligare några pinaler. Tillslut är där en diger hög av skrot. Hur kunde det bli så här?

Tjäna pengar på ditt skrot

Om du har en skrothög där hemma är du inte ensam. Många råkar bli med skrothög genom ovan beskrivna tillvägagångssätt. Det är egentligen inte så mycket att fundera på. Lägg istället tankarna på hur du ska bli av med det, så att inte högen växer ännu mer. För att hjälpa dig att komma igång kan du även lägga en tanke på pengar. Det är nämligen så att man faktiskt kan tjäna sig en hacka på sin skräpiga skrothög.

Börja med att kolla igenom din skrothög. Har du någonting av metall, gamla kablar eller batterier? Samla då ihop det. Kör det till ett skrotupplag som tar emot just dessa saker. Där kommer de att väga ditt skrot och så brukar du erbjudas det aktuella marknadsvärdet för detta. Vänd sedan hem – något rikare och utan att behöva skämmas för din skrotiga trädgård. Läs mer om skrot på denna hemsida: skrotvästerås.se

15 Jun 2021