Hur man lyckas med projektet “köksrenovering Stockholm”.

Hur lyckas man egentligen med projektet “köksrenovering Stockholm”? Vad ska man tänka på för att lyckas när man väljer att renovera ens kök i Stockholm?

Först och främst - renoverar du för dig själv eller för att kunna sälja ditt hem? Projektet“köksrenovering Stockholm” ska tilltala den som ska använda köket. Är det du själv som ska bo i hemmet ska det alltså vara byggt för dig. Om du väljer att renovera kök i Stockholm för att sälja ditt hem är det bra att köra på en mer universell design.

Därefter – ta in offerter från många olika företag. Priset kan skilja mycket från företag till företag och detta får du syn på först när offerterna dimper ner. Ofta har priset att göra med hur populär firman är, så ett tips för att spara pengar är att leta bland doldisarna. Kanske kan du hitta en ny stjärna på hantverkar-himlen.

Följ din köksrenovering noggrant

Det tredje tipset handlar om att vara delaktig i renoveringen. Renovera inte köket samtidigt som du är på semester. Du kommer inte få en lugn stund på semestern eftersom du konstant riskerar att bli uppringd för att svara på frågor kring renoveringen. Se istället till att vara nära när du renoverar och besök renoveringskaoset ofta.

Sista tipset är att vara noga med uppföljning. Kolla så att överenskommelser fullföljs. Se så att vitvaror levereras i tid och godkänn inte arbetet innan det är helt färdigt. Det är lätt hänt att smådetaljer förblir ogjorda om den som äger köket inte påminner om detta.

28 Feb 2023