Husförsäljning i Nacka blir enkelt med hjälp av mäklare

En mäklare i Nacka är till hjälp vid försäljning av bostad. De tipsar om enkla åtgärder som gör objektet mer attraktivt. De kan även hitta en ny bostad åt dig.

Kent och hans fru hade bestämt sig för att gå skilda vägar. Skilsmässan var en ganska uppslitande process, med svåra beslut som behövde tas. Tyvärr ledde det hela också till att de behövde sälja sitt älskade hus i Nacka. Där hade de bott i 14 år och hade under den tiden satt sin egen prägel på hemmet.

De vände sig till en mäklarfirma i Nacka för att få hjälp. De kom för en värdering av bostaden. Man gick igenom bostadsytorna och diskuterade vilka renoveringar som hade gjorts. Mäklaren kom också med några förslag på enkla åtgärder som inte var dyra och som skulle kunna öka chansen till ett bra pris.

Smärtfri process med mäklare

Mäklaren hjälpte till med dessa små förbättringar och deras inredare piffade upp med homestyling. Det enda tråkiga var att när stylisterna var färdiga så kändes det ännu svårare att lämna huset. Så himla snyggt och hemtrevligt det hade blivit! Tjusiga flygbilder av huset togs också uppifrån med hjälp av drönare.

Husvisningen och budgivningsprocessen gick snabbt och smärtfritt tack vare mäklarens professionella insatser. De hade också koll på alla papper som behövde ordnas med, så Kent och hans fru kände verkligen att de var i trygga händer. Nu återstod snart bara att hitta nya bostäder, två stycken. Självklart kunde deras mäklare hjälpa till med detta också. Läs mer om - på den här hemsidan: mäklareinacka.nu

28 May 2022