Klart du ska hyra buss för festen i Uppsala

Du kanske frågar dig själv varför du skulle vilja hyra en buss i Uppsala. Fråga istället varför du INTE skulle vilja göra det. Särskilt om det är fest.

Oavsett vem du är har du säkert någonting att fira. Och varför inte göra det med en riktigt bra bussfest? Fråga vilken turnerande musiker som helst, och de kommer berätta för dig att det roliga tar fart så fort bussen börjar rulla. Att hyra buss för att fira det som firas ska är en riktigt partystarter.

Som boende i Uppsala kanske du har ett tentaresultat du vill fira. Eller försöka glömma, beroende på hur det gått på tentan. Eller så är du medlem av kollegiet vid universitetet, och ska tacka av en gammal professor som går i pension. Eller så jobbar du med något helt vanligt och råkar fylla år just denna helg. Oavsett vilket – hyr en buss till festligheterna.

Hyra buss och åka genom Uppsala kan vara riktigt festligt

Att hyra buss i Uppsala behöver inte bli så dyrt. Särskilt inte om ni är flera som går ihop. Vad ni sedan gör med bussen är upp till er. Kanske vill ni åka till en särskild plats där festen fortsätter, eller så vill ni bara åka runt på måfå genom stadens gator.

Chauffören som följer med är ni dock bundna till. Ni kan inte hyra buss och lämna chauffören bakom er. Men det kan faktiskt vara bra att ha ett yttre öga på festen, så den inte spårar ur. Det är lätt hänt. Hyr en buss här: www.hyrabussuppsala.se

27 Apr 2022