Konstis som aldrig smälter

Att spola och underhålla en is kräver mycket jobb och ett kallt klimat – men en konstis är dig trogen året om och passar för alla möjliga roliga aktiviteter.

Tiderna förändras och vintrarna blir kortare. Att spola en is utomhus som håller i mer än någon vecka är i delar av landet helt omöjligt. En dag är det minusgrader, men nästa blir det slask och isen smälter igen. Viljan att åka skridskor, spela hockey med kompisarna eller öva konståkning finns däremot kvar.

Ett alternativ är såklart att flytta isen inomhus. Men det är inte alltid lätt att bygga en hel arena, och en is kräver fortfarande konstant uppmärksamhet och underhåll. Dessutom är konkurrensen om tiderna i ishallen stor. Framtidens lösning är istället konstis.

Konstis passar utmärkt oavsett aktivitet

Med en konstis får du en is anpassad precis till ytan, och den stannar kvar året om oavsett väder. Det krävs varken att du spolar om den varje kväll eller att vädret är med dig. Skridskoåkning, ishockey, curling, konståkning – allt kan man göra på en konstis. Dessutom kan den placeras var som helst – på tomten, föreningens mark eller varför inte inomhus.

Oavsett om ditt behov är långsiktigt eller om du bara vill ha isen för ett särskilt evenemang kommer den inte att göra dig besviken. Det är ett perfekt sätt att få uppleva den underbara känslan av att sväva runt på en is oavsett vilka yttre förutsättningar som finns. Skridskofantaster i alla åldrar kommer uppskatta investeringen och njuta av roliga aktiviteter.

31 May 2023