Låt en mäklare på Hisingen hjälpa dig

Dags att lämna Hisingen? Välj mäklare med omsorg för att maximera chanserna att hitta rätt köpare och få till en snabb försäljning med bästa möjliga pris.

Är Göteborg din stad? Bor du på Hisingen? Funderar du på att flytta? Om du svarar ja på dessa tre frågor så ska du då ett tips. Vänd dig till en fastighetsmäklare på Hisingen med uppdraget att sälja din nuvarande bostad. Det är den smartaste och säkraste vägen att maximera chanserna till en snabb försäljning och bästa betalning.

En mäklare som verkar lokalt på Hisingen vet nämligen bäst hur bostaden bör marknadsföras för att locka den typ av spekulanter som önskar bosätta sig här. Det gör mycket mer än man kanske skulle tro, att lyfta fram de rätta aspekterna. Det kan handla om sådana saker som närhet till barnomsorg, lugnt läge och mycket annat. Det kan vara sådant som du kanske inte själv tänker på eftersom det inte är särskilt viktigt för dig själv. Men för andra kan det vara avgörande.

Välj bland olika mäklare

Dessutom – var gärna omsorgsfull i ditt val av mäklare. Du kan mycket väl kontakta mer än en byrå och be dem komma och göra en kostnadsfri värdering av din bostad. Sen kan du ta referenser på dessa mäklare också.

Och naturligtvis så bör du titta på hur de presenterar och marknadsför de objekt som de redan har inne för försäljning. Om du gör detta och sedan gör ett klokt val, så kommer du få de bästa förutsättningarna för en god affär.

28 Mar 2023