Lär känna din hund på en valpkurs i Göteborg

På en valpkurs i Göteborg kan du tillsammans med skickliga ledare göra övningar som hjälper till att bygga det förtroende och samspel mellan dig och din hund som behövs i vardagen.

Valpar är fulla av glädje och livslust men vet inte alltid var gränserna går. När de var mindre fanns tiken där och höll efter dem, men när valpen flyttat hem till dig är det du som har den rollen. Att sätta gränser och visa en valp hur den ska uppföra sig kan vara svårt och därför är en valpkurs i Göteborg det rätta stödet.

Hundar som förstår sin omgivning och känner sig trygga blir lyckliga hundar. Det är när de är valpar som grunden för den tryggheten läggs. Tryggheten kommer från att du är konsekvent och sätter gränser på ett sätt som hunden förstår.

På en valpkurs i Göteborg får du träffa erfarna ledare och din hund får vänner

Valpar behöver sociala träning och lära sig att vara bland människor, men de behöver också träning i att umgås med andra hundar. Det är viktigt att den håller kvar kontakten med dig när det är andra hundar i närheten, men också att den inte är rädd eller känner sig osäker inför dem.

På en valpkurs i Göteborg får din valp chansen att lära sig enkla kommandon för inkallning och vardagslydnad. Det är viktigt att en hund förstår att sitta, ligga, komma och stanna. De viktigaste momenten på en valpkurs i Göteborg blir därför tydlighet, belöning och uppmuntran.

16 Nov 2022