Mäklare med känsla för bra affärer i Sollentuna

Ska man köpa eller sälja bostad bör man leta efter en mäklare med hjärtat på rätt ställe och med känsla för god fastighetsförmedling - din mäklare i Sollentuna.

Det är mycket att tänka på när man ska sälja sin bostad. Anledningen till att fastighetsförmedling ens existerar är förmodligen på grund av just detta. Att köpa och sälja bostad är en invecklad process ibland och det anstår ett proffs att reda ut trådar i det som annars kan bli en härva om man inte, som en mäklare i Sollentuna, vet vad man gör.

Såklart går det att på egen hand styla sin bostad, fotografera den, lägga ut på Blocket och hoppas på det bästa. Men vill man ha ut maximalt av sin försäljning kan det vara en god idé att åtminstone låta en mäklare göra en kostnadsfri värdering av bostaden. Det skulle ju vara trist om du sålde din bostad till ett betydligt lägre pris.

Mäklaren erbjuder en trygg hand att hålla i under försäljningen

Du vill också försäkra dig om att det inte finns några fel med bostaden som kan skapa problem senare. Om din mäklare bedömer att du bör besiktiga bostaden innan försäljning är detta också en bra idé. Oftast bör man besiktiga sin bostad oavsett för att garantera att det inte finns några fel.

Att ta kontakt med sin lokala mäklare skadar inte, du kan få värdefulla tips som du kan ha med dig under processen och du kan lägga upp en plan i samråd med din mäklare för hur ni ska gå vidare med försäljningen.

3 Apr 2023