Magasinering i Täby för framtida flytt

Tider kan komma när man är mellan boenden. I stället för att tvingas sälja sina möbler kan man alltid använda sig av en praktiskt magasinering i Täby.

Tankarna snurrade i Erikas huvud. Hur skulle hon lösa det problem hon fått på halsen. Hon hade hyrt en lägenhet i andra hand och nu skulle den hon hyrde av komma hem tidigare. Det fanns inget skrivet så det var bara att hitta en ny lägenhet och sedan flytta ut innan hon var tvungen att vara ute.

Turen var åtminstone med henne när hon hittade en lägenhet med samma yta. Bekymret var bara att hon inte kunde flytta in med det samma. Den tidigare hyresgästen kunde inte flytta ut tidigare så hon hade ingenstans att bo. Istället för att bryta ihop kom hon på en briljant idé. Varför inte göra en långresa och magasinera sakerna så länge.

Magasinering – ett genidrag

Erika hade länge haft lust att göra en pilgrimsvandring men det hade bara inte blivit av. Men nu var tiden kommen. Det var som om ödet lagt möjligheten framför hennes fötter. Så hon kontaktade ett företag som erbjöd magasinering i Täby för att se om de hade plats. Vilket det visade sig att de hade.

Sex veckor var luckan på innan hon kunde flytta in och precis så mycket hade hon i semester. Det var även den tiden det skulle ta att gå hela vägen från gränsen mellan Frankrike och Spanien och till staden Santiago de Compostela. När hon kom hem skulle hon vara utvilad och redo att flytta till den nya lägenheten för att börja nästa kapitel i sitt liv.

1 Jul 2023