Målare i Stockholm fixar fasaden

Att måla om fasaden på huset kan vara en onödig risk för den ovane. Låt en målare i Stockholm som har egna ställningar göra det riskfyllda fasadjobbet istället.

Fasadmålning kan ge yrsel även på låga höjder om man inte är van vid att klättra. Daniel var verkligen ingen klättrare. Han fick nästan yrsel bara av att stå på mattkanten brukar frugan säga. Nåväl, så illa var det väl inte, men nä, fy för höjder högre än en pall.

Han stod stadigt på jorden med sina storlek 43 på fötterna. Men huset började bli slitet i fasadfärgen. De hade börjat prata om färgen förra året, den började flagna. I år har det blivit ännu mer. Det var nog 15 år sedan huset målades om, så det var på tiden.

Målare i Stockholm låter dig välja kulör

Det var dags att boka en målare i Stockholm som var van vid att måla fasader på höjden. Har man väl bokat målare så måste man bestämma sig för vilken färg huset ska ha, tänkte Daniel. Han tänkte en härligt varm solgul, frugan ville ha svart. Ska man bli deprimerad när man ser huset hade han frågat frugan lite ironiskt.

Daniel ville inte vara som alla andra. Han ville att huset skulle synas och vara välkomnande. Det skulle vara snyggt med ett gult hus, det skulle sticka ut lite. Daniel bestämde sig för att visa frugan hur huset skulle bli i en sådan där färgapp man kunde ladda ner. Då behövde de nog inte ens diskutera färgen längre tänkte han glatt. Kom i kontakt med en målare här: målarenstockholm.se

2 Nov 2022