Noggrann biltvätt i Stockholm

En ren bil ger ofta bättre pris vid försäljning. En bra biltvätt i Stockholm kan städa bilen både invändigt och utvändigt och få den att se ny ut igen.

Den nya bilen hade kommit som en fullständig överraskning. Bilen de hade var relativt ny och inte någon de tänkte göra sig av med. Men vad gör man när man vinner en elhybrid i senaste årsmodell? Så nu skulle den alltså säljas för att de inte hade råd med två försäkringar. Frågan var hur de skulle ordna den på snabbaste sätt.

Bilen var som sagt ny men de var en familj med två små barn, vilket innebar glass- och chokladfläckar samt annat oidentifierbart. De var tvungna att göra något åt det. De hittade en biltvätt när de googlade i Stockholmsområdet och bestämde sig för att be dem ta hand om bilen så det blev bra gjort.

Biltvätt tog hand om både in- och utsidan

De beställde tvätt både på insidan och utsidan så att bilen skulle få en nybilskänsla. De skulle lämna in den om två dagar och de kunde inte tro sin tur att ha fått en tid så snart. Redan samma dag skulle de kunna hämta bilen igen och ta bilder inför försäljningen. En perfekt lösning i deras alltid stressade schema.

Bilen kördes in på morgonen och hämtades senare av mamman på den biltvätt i Stockholm de anlitat. Hon kunde inte tro sina ögon eller näsa. Bilen blänkte som om den kom direkt från fabrik. Inuti doftade den vilken ny bil som helst och det var nästan så att hon ville behålla den istället för att sälja. Om du eftersöker mer information gå in på biltvättstockholm.se

17 Jun 2023