Nya vägar till jobb med rusta och matcha i Stockholm

Rusta och matcha i Stockholm är en unik tjänst som hjälper arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra och kan vara en väg till nya drömjobbet för dig.

Efter en tid borta från arbetsmarknaden, har du så smått börjat förbereda dig inför att söka jobb på nytt. Dock kan du inte gå tillbaka till vården, eftersom det var där du skadade ryggen och inte längre klarar tunga lyft. Men du har många andra färdigheter som skulle kunna göra att du passar för andra jobb och dessutom är du flerspråkig då du är född utanför Sverige.

Känner man igen sig i detta kan det vara rusta och matcha i Stockholm man ska vända sig till. Där kan man få hjälp med att hitta en ny väg till jobbet via sina förutsättningar och unika kunskaper och färdigheter.

Styrkorna med rusta och matcha

Tjänsten rusta och matcha är en unik tjänst som erbjuds via Arbetsförmedlingen för att man som arbetssökande ska kunna komma ut på arbetsmarknaden igen. Kanske har man varit sjukskriven en tid eller hamnat utanför arbetsmarknaden av andra skäl och vill kunna ta sig tillbaka igen. Med hjälp av denna tjänst får man hjälp att kartlägga sina färdigheter och att sammanställa sitt CV så att man blir attraktiv för potentiella arbetsgivare.

Kanske har du spetskunskaper inom ett visst område som kan vara av stort intresse inom en viss bransch eller för en viss arbetsgivare. Då kan en jobbcoach hjälpa dig att hitta denna arbetsgivare så att du får komma på intervju när de söker medarbetare.

9 May 2023