Nyttan av en bilskrot i Södertälje

På en bilskrot i Södertälje hittar man reservdelar till de flesta bilar. Det är till nytta för den som renoverar bilar och annars har svårt att hitta delar.

Gregers stora intresse var bilar. Han hade ett garage kombinerat med verkstad som var större än boningshuset. Där tillbringade han det mesta av fritiden med att meka med bilar. Han hade fått fatt på flera gamla klassiker.

Det roligaste var att hitta ett nytt objekt att fixa till. När han hade fått hem en ny blivande pärla började han gå igenom den noga och planera arbetet med renoveringen. Vissa delar gick att köpa nya, även till äldre bilar, men det fanns alltid delar som man fick leta hårt efter. Det var en del av spänningen.

Bilskrot i Södertälje har delarna

Greger hade turen att bo inte långt från en bilskrot i Södertälje. Han hade varit där ofta och rekognoserat efter reservdelar till objekten som han renoverade. Det kunde ta sin tid att hitta rätt del, men ägaren var till stor hjälp. De hade nästan blivit kompisar och det hände att ägaren ringde Greger när han hade fått in något som han trodde skulle vara av intresse.

Det var faktiskt extra roligt att kunna använda delar från gamla bilar. Det kunde liksom bli som en transplantation av ett viktigt organ som gav nytt liv till en äldre bil, tänkte Greger. Särskilt att få liv i äldre svenska bilar låg honom varmt om hjärtat, som gamla Volvo PV eller Saab 92. Skrota din bil hos detta företag: www.bilskrotsödertälje.se

10 Aug 2022