Parkering Arlanda - tips och råd

Ska du resa från Sverige så är det mest troligt att du kommer att ta ett flyg från Arlanda. Bor du i Stockholm har du en logistisk fördel i att du kan välja mellan olika färdmedel för att ta dig till Arlanda. Dels finns snabbtåg, dels finns det flygbussar och dels så kan du också välja en taxi eller en Uber.

Bor du däremot i någon annan stad så har du en resa inför din resa att planera. När avgår ditt flyg och vilket färdmedel passar bäst att ta för att komma till flygplatsen. För många så blir den bekvämlighet som bilen erbjuder både det bästa och, i många fall, det enda alternativet.

Där blir också en given fråga vad man ska göra av bilen medan man själv är bortrest. Genom parkering Arlanda och genom att välja rätt långtidsparkering blir detta en icke-fråga. Tjänsten långtidsparkering på Arlanda ger dig allt du behöver som resenär - kryddat med några spännande tillval. Vad kan du då förvänta dig vid en parkering Arlanda? Här nedan följer några snabba tips och råd kring detta:

  • Priset. Kostnaden för en långtidsparkering ligger på 650 kronor för en vecka och 1000 kronor för två veckor. Det blir lite billigare ju längre du står. Ska du bara ha bilen parkerad en dag så kostar det 250 kronor.
  • Transfer ingår. Det fina med att välja Arlanda långtidsparkering är att du i priset också får transfer både till- och från flygplatsen. Även om ditt flyg avgår exempelvis klockan 03.00 så har du en bil som står redo att köra dig och packningen på önskad tid. Samma sak vid hemresan.
  • Extra tillägg. Idag kan man exempelvis få en rekond utförd i samband med långtidsparkering och man kan även - under en kall vinterdag - få bilen varmkörd och redo att köras. Det handlar om komfort som gör livet lite enklare - och det kostar inte många kronor extra heller.
7 May 2023