Passersystem i Göteborg för bekvämlighetens skull

Passersystem i Göteborg erbjuder större flexibilitet och säkerhet än nycklar någonsin gjort. Men de kan också erbjuda stor bekvämlighet för sina användare.

Passersystem har flera fördelar jämfört med nycklar. Bland annat att förlust av ett passerkort eller en bricka inte innebär att hela system behöver bytas ut. Man bara avregistrerar enheten så fungerar den inte längre. En annan fördel är att varje enhet kan programmeras med begränsningar i omfång och tid, så att ägaren bara når de områden de ska ha tillgång till på de tider de bör vara där.

En bonusaspekt av detta är bekvämligheten. Med ett passersystem finns det olika sätt att aktivera upplåsningen av en dörr. Inget av sätten inkluderar att leta fram en metallnyckel och träffa rätt i ett nyckelhål. De vanligaste metoderna är att dra ett kort genom en läsare eller trycka kort eller magnetbricka mot läsaren.

Passersystem erbjuder ännu större bekvämlighet

Det finns passersystem i Göteborg som erbjuder ännu större bekvämlighet än så. Vissa varianter aktiveras bara ett kort eller en bricka kommer i närheten av en dörr. Det räcker med att ha enheten på sig. I kombination med automatisk dörröppnare kan denna funktion vara perfekt i lokaler där man ska transportera materiel.

I de fallen kanske medarbetaren kommer gående med händerna fulla, eller körande en vagn. Att sätta ner saker eller gå runt vagnen för att öppna blir ett extra moment som tar tid. Automatisk upplåsning och öppning när man närmar sig gör att man kan passera utan några uppehåll alls.

5 May 2022