Praktisk förändringsledning

Att verkligen förändras i sitt inre likaväl som i den yttre handlingen kräver en hel del arbete. Ingen som gått en kurs i förändringsledning blir någonsin sig lik igen. Bara en bättre version.

Att gå en kurs i förändringsledning kan tyckas låta enkelt, men det är inget för dig som jagar efter snabba lösning och tekniker för att släcka så kallade hotande och akuta bränder som kan uppstå i ett företag. Släcka bränder är en term som används när du i ditt företag hela tiden gör saker för att få allt att fungera en stund till utan att ha tid att sitta ner och fundera på vad den verkliga orsaken är till att dessa bränder uppstår. Du hinner med andra ord inte göra det du skulle behöva göra för att lyckas med ditt företag på det sätt du tänkt från början. Kanske är det då du som bäst skulle behöva en långsiktig lösning för att vända skutan rätt igen.

Vad krävs för att gå en kurs i förändringsledning?

Det krävs inget annat av dig än ett engagemang och tiden du lägger på kursen. En betald deltagaravgift är ju en självklarhet förstås. På en kurs i förändringsledning kommer du att närvara under ett helt år. I kursen ingår några gemensamma kurshelger men även personlig coaching både via nätet och på verkliga träffar. Du kommer få en hel del uppgifter du ska lösa vilket även innebär att du kommer få göra något praktikarbete som går att utföra i din egen organisation.

25 Feb 2022