Rörmokare tillgodoser många olika behov i badrummet i Stockholm

Numret till en bra rörmokare i Stockholm är bra att ha. Till exempel om du har stopp i avloppet, en sprutande vattenläcka eller vill renovera badrummet.

Oavsett om du bara har stopp i avloppet eller om du ska renovera hela badrummet, behöver du ringa in en rörmokare. Det är nämligen en sämre idé att plocka isär rör och fixa själv. På många områden i ditt hem är DIY både kul, givande och prisvärt. Men när det kommer till våtutrymmen som ditt badrum är det inte det.

Beroende på vilket arbete som ska utföras kan det till och med vara helt nödvändigt att anlita en professionell och våtrumscertifierad hantverkare som en rörmokare. Särskilt om du märker att du behöver komma längre in i rörstammarna än den lilla bit av röret som finns i ditt badrum.

Rörmokare – lusläsa offerter eller ringa in akut?

Om du bor i en bostadsrättsförening kan du höra dig för i styrelsen om de har en rörmokare de brukar använda. Då har vederbörande varit i huset tidigare, och har alltså redan information om hur rören är dragna och i vilket skick stammarna är.

Om du däremot behöver leta upp en helt ny rörmokare, är det en god idé att be om referenser och se till att få en offert på arbetet innan rörmokaren utför arbetet. Detta kan visserligen vara svårt att få till i mer akuta ärenden. Om du står med en sprutande vattenläcka i badrummet är det inte läge för att lusläsa en offert. Då ska du ringa en rörmokare med jour som kan vara på plats i princip genast.

25 Sep 2022