Rusta och matcha – hitta ditt bästa jobb

Letar du jobb? Det är energikrävande och kan kännas svårt. Testa då att rusta och matcha. Få hjälp med dina erfarenheter för att matchas med det bästa jobbet.

Att vara arbetslös är inte roligt. Det är heller inte så kul att vara fast i ett jobb där du inte trivs. Så få hjälp att prova något nytt, som att rusta och matcha i Örebro. Du har säkert många erfarenheter från tidigare jobb. Våga lita på att du klarar av nya utmaningar och att du kan lära dig nya roliga erfarenheter om du bara vågar sträcka ut vingarna.

Jobbcoaching är verkligen viktigt, eftersom det gör att du kan hitta ett jobb som inte bara ger mat på bordet, men som också använder dina bästa egenskaper. När du jobbar med något du älskar så flyger tiden förbi och du kommer att må bra varje dag.

Rusta och matcha för en bättre vardag

Det ska inte vara ett evighetsprojekt att söka jobb. Du som har varit inskriven hos Arbetsförmedlingen under längre tid och inte vet hur du ska komma vidare, kan få stor hjälp av jobbcoaching. Du kanske bara inte har kommit i kontakt med de rätta arbetsgivarna.

När du får hjälp att utvärderas, det vill säga att när en professionell arbetscoach kan se vem du verkligen är och vad du passar för, så är det lättare att rekommendera ett jobb där du kommer att trivas. Det är skönt att veta att du inte är ensam när du letar jobb under en längre tid.

4 Apr 2023