Så bygger du upp ett kontaktnät som mäklare i Uppsala

Alla mäklare i Uppsala behöver ett stort kontaktnät. Studietidens fester är en perfekt tid att bygga upp ett sådant. Tveka inte inför nästa festkväll, gå ut!

Du som studerar till mäklare i Uppsala har tillgång till stadens pulserande studentliv. Men kanske slits du mellan att vilja satsa allt på dina studier, och att ta del av fest och gamman? Du är ju trots allt i stan för att plugga. Då ska du komma ihåg att alla kontakter du knyter under dina studieår kan komma till nytta i ditt yrkesliv. Inte minst för dig som tänker arbeta som mäklare.

Alla du träffar är nämligen potentiella kunder för din mäklarfirma. Alla behöver vi ju någonstans att bo, och studenter står på tröskeln mellan sitt gamla liv och ett nytt. Det vill säga, är i just den fasen i livet då det snart är aktuellt med ett nytt boende. Och det är där du, deras gamla kalaspolare, kommer in.

Social mäklare i Uppsala har goda framtidsutsikter

Många som studerar i Uppsala väljer att bo kvar i staden efter studierna. Du kan helt lugnt räkna med att du, när du väl arbetar som mäklare i Uppsala, kommer kunna omvandla gamla kompisar till nya kunder. Och kanske till och med imponera på en framtida chef med ditt stora kontaktnät med lägenhetsspekulanter?

Så du som tvekar inför om det är värt att gå på nästa gasque, sluta oroa dig. Det går faktiskt att förena nytta med nöje. I alla fall sett ur ett lite längre perspektiv.

19 May 2022