Smidigt med flyttfirma i Solna

Ett stort steg i livet är att bli sambo för första gången. Kruxet är att inte alla saker från två hem kommer att få plats. Då kan en flyttfirma i Solna hjälpa.

Oscar och Bianca skulle äntligen ta det stora steget: de skulle bli sambos. De tyckte det var tidigt att köpa hus och skulle börja i Oscars tvåa. De ville ha in vissa av Biancas möbler i lägenheten, men beslöt sig för att börja med att hon flyttade in och sen möblera om lite i taget.

Hon ville inte kasta bort någonting av det hon köpt till hemmet. Dessutom kunde sakerna vara perfekta att ha den gången de köpte hus. De ville ha en stor familj, så det framtida huset skulle behöva en hel del möbler för att fylla ytorna.

Flyttfirma hade tjänster som uppskattades

Det var med orden ‘magasinering Solna’ som svaret dök upp i sökningen online. En flyttfirma i Solna erbjöd, förutom flyttservice, magasinering för de som ville förvara sina saker på annan plats. Perfekt, tänkte Bianca, och ringde upp firman för att höra mer. Hon fick den information hon behövde och bokade tjänsten direkt. Flyttfirman skulle komma och tömma lägenheten på allt. Hon behövde bara packa med sig det som behövdes för deras första tid tillsammans.

Allt gick som planerat. De trivdes så bra ihop att de ett halvår senare köpte hus. Återigen kontaktades flyttfirman som nu kunde flytta både Oscars saker plus hennes magasinerade möbler. De lyxade till det med flyttstädning och började njuta av det nya livet med detsamma.

7 Mar 2022