Spolad, dumpad eller lämnad vind för våg?

Det kan vara svårt att välja ny bil men en av de viktigaste sakerna är väl att den passar ens användningsområde. Bärgare behöver bärgningsbil och brandmän behöver en brandbil och så vidare.

Vilken typ av bil skulle du vilja ha om du skulle spola rent avlopp? Kanske inte helt läge att tuffa runt i senaste BMW:n eller självgående Volvon. Nej, förmodligen skulle du föredra någon mer specialanpassad bil för detta speciella ändamål. En spolbil är anpassad att klara av allt du behöver när det gäller att spola rent där det behövs. En brandbil är anpassad med behållare och slangar för att släcka bränder.

Har det slammat igen?

Den dag det slammat igen i rören i bostaden är goda råd dyra. Avloppssystemet kan gå i baklås och plötsligt står du med grannens avloppsvatten upp till knäna. Ingen trevlig historia för vare sig dig eller grannen. Men det finns tack och lov hjälp att få.

Bor du i ett hyreshus ringer du jouren och de tar hand om allt. Äger du ett eget hyreshus är det upp till dig att se till att allt fungerar bra. Skaffa kontakter med kunniga hantverkare och yrkesmänniskor som kan sin sak så du vet vem du ska vända dig till om det är täppt i rören. Bubblande ljud i avloppen är en säker varningsklocka. Då vet du att det är dags att anlita någon av dina kontakter för att få ett proffsigt och säkert jobb utfört på plats. Hitta mer info om spolbilar på denna hemsida: spolbilsödertälje.se

27 Jan 2021