Trädfällning och stubbfräsning i Stockholm

Ska ni bygga nytt men behöver först fälla några träd? Ta hjälp av ett företag specialiserat på trädfällning och stubbfräsning i Stockholm. Här är några tips.

Träd är vackra men ibland står de tyvärr på fel plats. För den som ska bygga ett hus är det inte alls ovanligt att man måste börja med att fälla några träd. Då gäller det att vara försiktig så att man inte skadar de träd som man har tänkt behålla.

Det bästa är att anlita ett företag som har experter på trädfällning. De kan ta ner träd på ett säkert sätt så att kraftledningar och träd som ska stå kvar inte tar skada. I stället för att fälla träden i ett enda stycke sågar de ner dem i delar. Vill man inte göra ved av de nedsågade träden kan man få materialet bortforslat.

Hur mycket kostar trädfällning?

Vill man ha hjälp med trädfällning ska man anlita en arborist i Stockholm. Men innan man kontaktar en arborist kan det vara bra att fundera över vilka moment man vill ha hjälp med. Gäller det bara trädfällning eller vill man även ha det avverkade materialet bortforslat? Kanske ska arboristen också ta bort stubbarna?

Priserna kan variera mellan olika arborister och det kan löna sig att höra sig för med några olika arborister. Hur mycket det kostar beror främst på hur många träd det är och hur lång tid arbetet tar. Ofta får man även betala för arboristens restid. Därför kan det vara bra att också välja någon som inte håller till alltför långt borta.

4 Apr 2023