Upptäck Stockholm på ert vis

Packa in hela personalen och ge er ut på en utflykt med god mat och lekar. Det kostar mindre än du kanske kan tro och det kommer säkert bli ett minne för livet. Något som lyfter hela företaget.

Det finns nog inte något som klarat sig till vuxen ålder utan att någonsin ha åkt buss. Men ändå är det få som tänker på bussen som något som kan användas även utanför kommunal regi.

Det kan vara för att frakta deltagare på ett bröllop från kyrkan och till efterföljande festligheter. Ett kompisgäng som vill åka tillsammans för att se en trädgårdsutställning eller en fotbollsmatch. Eller så är ni ett klurigt företag som använder er av en buss för att frakta personalen till ett event, konferens eller en härlig dag i skärgården.

Du som bestämmer

När du väljer att hyra buss i Stockholm så är det helt upp till dig vad du ska använda bussresan till. Kanske är det en resa som går en kortare sträcka eller så kan det vara en buss som tar dig till ett annat land.

För bussar är ett mycket bra sätt att resa på, som ofta används när man vill samla ett sällskap och få umgås ensamma under resans gång. Då kan ni nyttja tiden till information, sång, frågesport eller helt enkelt bara ett trevligt umgänge. Beroende på hur långt ni ska och hur länge ni ska vara iväg, kan det vara en eller två busschaufförer som följer med er på resan.

23 Apr 2021