Varför ska du välja Windows 11?

Många kände en viss besvikelse i samband med lanseringen av Windows 11. Blev det inte mer än så? Den känslan var överhängande hos de mest insatta som ansåg att de uppdateringar som gjorts mot Windows 10 var relativt blygsamma. Operativsystemet skilde sig inte mycket åt, mer än gällande det visuella.

Men, faktum är att den största besvikelsen lagt sig och att det nu på ett tydligare sätt har kommit att utkristalliseras vilka fördelar som finns med Windows 11. Det handlar om ett operativsystem som går snabbare, som har en mer tilltalande design och ett gränssnitt som förenklar användningen och om funktioner som ger perfekta stöd för allt från fritid vidare till spel och jobb.

Fördelar med Windows 11

Det senare är en viktig punkt för Windows 11: systemet ger dig den frihet du behöver för att kunna arbeta när du vill och från vilken plats du behagar. Med sömlösa övergångar mellan enheter, med effektiva verktyg för kommunikation och med ett enormt fokus på säkerhet så ger Windows 11 allt den moderna människan - och den moderna arbetsplatsen - behöver.

Motiverar allt detta ett köp av Windows 11? Vi skulle säga att detta helt beror på vad du har för behov. Köp Windows 11 om du har ett äldre operativsystem och om du använder datorn dagligen för arbete eller spel och om du därigenom också behöver det lilla extra gällande design och säkerhet. Du kan avvakta ett köp om du exempelvis har windows 10 och känner dig nöjd med detta.

Där finns skillnader, men de är inte lika extrema som mellan Windows 11 och exempelvis Windows 7. Man ska veta att exempelvis säkerhet är en fråga att ta på större allvar än många gör. Vi utsätts dagligen risker i form av av cyber- och virusattacker. Med Windows 11 så pareras alla dessa på ett tryggt och säkert sätt. Det ger dig, helt enkelt, en större trygghet.

20 Oct 2022