Windows 11 - ett bra köp?

Då Windows 11 lanserades så var det en ganska stor sak. Detta då det - med Microsofts mått mätt - inte alls var särskilt längesedan Windows 10 såg dagens ljus och då många också, i och med detta, skruvade upp förväntningarna ganska rejält. Microsoft är kända för att vila på hanen och lansera programvaror som till mångt och mycket revolutionerar för användarna.

Det kan vi direkt säga att Windows 11 inte gör - och att det därför också skapades många skeptiker i samband med lanserineringen. Förväntningarna var för höga och många kände besvikelse då dessa inte infriades. I takt med tiden - ett år har gått sedan lanseringen - så har många emellertid hunnit smälta denna besvikelse och insett att Windows 11 är en riktigt bra investering att ta. Därmed inte sagt att den är för alla.

Investera i Windows 11

Har du exempelvis som privatperson Windows 10 och använder datorn för vanliga studier, för lite avkopplande spel och för lite jobb på hemmakontoret så är det kanske ingen större panik med ett köp av Windows 11. Har du däremot en betydligt äldre version av Windows så är rådet - köp Windows 11 - och detta så du kommer att få extremt mycket valuta för pengarna. Det är ett operativsystem som ger dig ett riktigt snyggt utseende, en massa coola - och lätthanterliga - användarfunktioner och en överlägsen säkerhet.

Som med allting så är det ofta jobbigt i början. Det tar tid innan man hunnit sätta sig in i alla funktioner och innan allting hunnit sätta sig. Att lära sig nya saker är jobbigt och det är svårt att bryta gamla mönster. Det handlar emellertid om en viktig övergång och vad gäller Windows 11 så behöver den inte vara så himla svår och ansträngande. Köper du online så finns det ofta kundservice som kan hjälpa dig både vid uppstart, installation och vid implementeringen av operativsystemet. Du kan kontakta leverantörer när som helst för goda råd. Det gäller då givetvis också att du väljer rätt återförsäljare. Kolla alltid upp detta innan!

22 Nov 2022